Ολοκληρώθηκε!

  Νικητές του Διαγωνισμού

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!

Κέρδισε Δωροεπιταγή 60 Ευρώ!

Κώστας Τσουλέλλης

Κέρδισαν από μία Δωροεπιταγή αξίας 40 Ευρώ!

2ος ΝΙΚΗΤΗΣ - ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

3ος ΝΙΚΗΤΗΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

 

Κέρδισαν από μία Δωροεπιταγή αξίας 20 Ευρώ!

 4. ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΖΑΚΟΥ


5.
Tenia Pra

 

6. Μαρία Ηλίας

 

 

 

- 1 Δωροεπιταγή αξίας 60 Ευρώ!

-  2 Δωροεπιταγές αξίας 40 Ευρώ!

-  3 Δωροεπιταγές αξίας 20 Ευρώ!

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook μέχρι 31/12/2014 και κέρδισε έκπτωση 10% για όλο το 2015!

 

-   Δωρεάν συμμετοχή στο διαγωνισμό

 

1. Κάνετε share και like τη δημοσίευση του διαγωνισμού μας στο Facebook. Έτσι θα έχετε διπλή συμμετοχή στο διαγωνισμό. Θα λάβετε τους τυχερούς σας αριθμούς μέσω μυνήματος στο Facebook.

2. Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

3. Εγγραφείτε στο site μας. Τo user id του λογαριασμού σας θα αποτελεί και τον τυχερό σας αριθμό για την κλήρωση!

 

  Για κάθε παραγγελία που θα γίνει μέχρι τις 31/12/2014 κερδίζετε τόσες συμμετοχές όση η αξία των προϊόντων που αγοράσατε. π.χ. για παραγγελία αξίας 30 Ευρώ θα κερδίσετε 30 αριθμούς συμμετοχής!

  Επίσης όλες οι παραγγελίες που θα γίνουν από το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου μέχρι και την παραμονή της πρωτοχρονιάς θα λάβουν έκπτωση 10%!!!

-   Διαδικασία Κλήρωσης

 

     Για την επιλογή των τυχερών του διαγωνισμού και για την διαφάνεια της κλήρωσης θα χρησιμοποιήσουμε την  κλήρωση του Εθνικού Λαχείου. Ο 4ψηφιος αριθμός που θα λάβετε (ή τα 4 τελευταία ψηφία του αν είναι 5ψήφιος) θα πρέπει να ταιριάζει με τα τελευταία 4 ψηφία σε έναν από τους πρώτους 6 αριθμούς (με τα μεγαλύτερα κέρδη) που θα κληρωθούν στην πρώτη κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου για το 2015 στις 7 Ιανουαρίου.

     Σε περίπτωση που ένας οι περισσότεροι κληρωθέντες αριθμοί του λαχείου δεν συμπίπτουν με κάποιον αριθμό συμμετοχής στο διαγωνισμό μας, τότε θα λαμβάνεται υπ` όψιν ο επόμενος τυχερός αριθμός της κλήρωσης του Λαχείου (με τα μεγαλύτερο ποσό κέρδους) μέχτι να συμπληρωθούν οι νικητές μας.

     Τα 6 δώρα θα μοιραστούν σε 6 διαφορετικά άτομα. Έτσι όποιος κερδίζει ένα δώρο οι υπόλοιποι αριθμοί συμμετοχής που έχει στο όνομα του, παύουν να ισχύουν για το υπόλοιπο της κλήρωσης.

 

    Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook μετά το πέρας του διαγωνισμού και θα λάβουν ηλεκτρονικά  τις δωροεπιταγές και τους κωδικούς εξαργύρωσης τους.

 

-   Εξαργύρωση Δωροεπιταγών

 

 1.Στην Δωροεπιταγή θα αναγράφεται ο Κωδικός τον οποίο, στην επόμενη αγορά σας, θα πρέπει να εισάγετε στο σχετικό

πεδίο στο Καλάθι Αγορών και να πατήσετε το κουμπί "Εξαργυρώστε".

 2.Οι Δωροεπιταγές δεν δύναται να χρησιμοποιηθούν αρθροιστικά ή συνδιαστικά με άλλες προσφορές (εκπτώσεις, κουπόνια κλπ) και είναι ονομαστικές που σημαίνει ότι μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο από τον λογαριασμό για τον οποίο εκδώθηκαν.

 3. Οι Δωροεπιταγές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά την ημερομηνία ισχύος τους (31/12/2015).

 4. Οι δωροεπιταγές εξαργυρώνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος T-shirtLand.gr και δεν εξαργυρώνονται ή ανταλλάσονται με χρηματικό ποσό.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή τυχόν πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, με απόστολή e-mail στο info@t-shirtland.gr, ή τηλεφωνικά στο 2321117099 (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).